'Heerenveen dreigt hoofdsponsor te verliezen vanwege conflict'

22 november 2018, 20:34   Bijgewerkt: 22 november 2018, 21:41

SC Heerenveen heeft een serieus conflict met hoofdsponsor GroenLeven. Dat beweert Voetbal International op basis van bronnen binnen de Friese club. Het einde van de samenwerking zou dan ook in zicht zijn, nadat beide partijen woensdag tijdens een gesprek lijnrecht tegenover elkaar kwamen te staan. Het sponsorcontract loopt aan einde van dit seizoen af.

De relatie tussen Heerenveen de ontwikkelaar van zonneparken- en daken is al langer niet optimaal, aldus VI dat zich beroept op ingewijden. Volgens die ingewijden is een definitieve breuk een kwestie van tijd. De bron van onrust is dat Heerenveen afspraken niet na zou (kunnen) komen.

Bij de start van de samenwerking was de afspraak dat Heerenveeen zonnepanelen zou aanleggen op het dak van het Abe Lenstra Stadion. Dit bleek niet te kunnen. Want niet de club, maar Sportstad Heerenveen beslist over de thuishaven van de Eredivisionist. Het uitblijven van de zonnepanelen had een flinke schadepost voor GroenLeven tot gevolg.

Heerenveen-directeur Luuc Eisenga heeft aan het weekblad laten weten dat hij zich niet in bovenstaande herkent. "We zijn met elkaar in gesprek over verlenging. Zolang die gesprekken lopen, treden we niet naar buiten over de inhoud."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen