Evra licht toe waarom hij een kip kuste en aan de poten zoog

22 november 2018, 17:52   Bijgewerkt: 22 november 2018, 18:00

Patrice Evra plaatste de bizarre kip-video vanwege Thanksgiving. Dat heeft de clubloze voetballer laten weten nadat er veel ophef was ontstaan. Op de beelden kuste de Fransman een kip en zoog hij aan de poten. Vandaag (donderdag) wordt op de wereld Thanksgiving gevierd.

"Ik heb gisteren (woensdag, red.) een video geplaatst en sindsdien is er totale gekte ontstaan", zegt Evra in een nieuwe video op zijn eigen Instagram-account. "Het was alleen voor Thanksgiving. Sommige mensen vinden het grappig, sommigen vinden het raar en sommigen vinden het walgelijk. Gelukkig zijn we allemaal anders."

Spijt heeft hij niet, al vindt Evra het zuigen aan de poten wel iets te gek. "Ik heb gewoon geknuffeld, ik heb het vlees gekust. Ja, ik ging te ver toen ik aan de poten van de kip zoog... Het was een beetje smerig." Tegen de veganisten die hun mening gaven zegt Evra: "Ik zie ze door mijn tuin kruipen, met een bel om hun nek. Net als een koe. Ze eten gras, bloemen en zelfs bomen. Maar we hebben bomen nodig. I love this game!"

De bizarre beelden:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen