Kishna maakt misschien vóór winterstop nog rentree

22 november 2018, 16:17

Ricardo Kishna maakt mogelijk nog vóór de winterstop zijn rentree in de Eredivisie. Dat heeft ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk laten weten. Tijdens de interlandperiode zag Groenendijk andere blessuregevallen weer aansluiten bij de groep.

Kishna scheurde aan het begin van vorig seizoen zijn kruisband, dit seizoen besloot ADO de aanvaller opnieuw te huren van Lazio in de hoop op een succesvollere samenwerking. Het is nu zover dat Kishna zijn rentree op de Nederlandse velden nadert. "We hebben de hoop dat hij misschien voor de winterstop nog inzetbaar is", laat Groenendijk weten aan ADO Den Haag TV. "Anders zeker na de winterstop. Dat gaat de goede kant op."

ADO kan de kwaliteiten van een speler als Kishna goed gebruiken, want de resultaten in de Hofstad vallen tegen. De Hagenaars wachten al vier wedstrijden op een overwinning. Op bezoek bij PEC Zwolle kan ADO aan die serie een einde maken, al won de Residentieclub in 2003 voor het laatst op Zwolse bodem. "Tradities zijn er om te doorbreken, dat hebben we vaak genoeg gedaan. Het zal een wedstrijd zijn waar misschien wat druk op staat, al vind ik dat nog wat vroeg in het seizoen."

Groenendijk erkente wel dat ADO Den Haag beter kan. "Daar moeten we ook niet moeilijk over doen. Dat weten we met z'n allen. We hebben ook te maken met een tegenstander waar ook druk op staat. Maar vooral wij moeten beter spelen, dan gaan de resultaten vanzelf weer komen."

Danny Bakker, Yuning Zhang, Aaron Meijers sloten tijdens de interlandperiode weer aan en Sheraldo Becker heeft zijn trainingsintensiteit verhoogd. Alleen Trevor David staat nog voor meerdere maanden buitenspel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen