Sevilla gaat de optie op André Silva lichten en betaalt 38 miljoen

22 november 2018, 13:59

Sevilla gaat André Silva definitief overnemen van AC Milan. De club heeft in de huidige huurovereenkomst een optie tot koop bedongen van 38 miljoen euro en die gaat de club verzilveren. Dat betekent dat het transferrecord van de Colombiaanse spits Luis Muriel, hij was net een half miljoen duurder dan Quincy Promes, wordt verbroken komende zomer.

Dat heeft Joaquin Caparros laten weten in de Spaanse media. Silva kent een uitstekend seizoen in La Liga: hij maakte al zeven doelpunten. "Ik stel de fans gerust: Silva krijgt een meerjarig contract bij ons. We hebben de optie om hem te houden. Wat andere clubs ook willen: niemand kan wat doen", aldus de technisch directeur over de plannen met Silva. "Aan het einde van het seizoen, of zelfs eerder, zullen we deze optie lichten."

Sevilla is een van de verrassingen tot dusver in de Primera Division. Na twaalf duels heeft de ploeg slechts één punt minder dan koploper FC Barcelona. Omdat het deze zomer onder anderen Clément Lenglet, Steven NZonzi en Joaquín Correa van de hand deed, heeft de club financiële speling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen