Veroordeelde Bendtner krijgt steun van werkgever Rosenborg BK

Veroordeelde Bendtner krijgt steun van werkgever Rosenborg BK

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 november 2018 – Nicklas Bendtner mag dan wel de gevangenis in moeten nadat hij zijn hoger beroep introk, Rosenborg BK blijft de aanvaller volop steunen. De sterke spits hoeft niet te vrezen voor een ontslag, omdat hij een taxichauffeur heeft mishandeld. 'Bendter heeft een arbeidsrelatie met Rosenborg BK en daar doet deze straf niets aan af. Wij zullen onze werknemers altijd steunen', laat de club weten.

In een officieel statement gaat de landskampioen van Noorwegen in op de celstraf van Bendtner. De voetballer werd veoordeeld na een mishandeling van een taxichauffeur na een avondje stappen, met wie hij ruzie kreeg. Hoewel hij in beroep wilde, zag hij daar vanaf. "Nicklas is het niet eens met de beslissing van de rechtbank, maar heeft besloten om er een punt achter te zetten omdat hij zich volledig wil focussen op zijn club en familie", liet zijn advocaat al weten.

Ook Rosenborg BK blijft de aanvaller steunen. 'Nicklas heeft het incident betreurd en accepteert zijn vonnis. Als we fouten maken, is het ook belangrijk om onze verantwoordelijkheid daarvoor te nemen', aldus het statement van de club. Bendtner moet vijftig dagen brommen in de Noorse gevangenis.

Reacties

gerelateerd