Ook 'Gio' is blij met terugkeer positivisme bij Oranje

22 november 2018, 09:45   Bijgewerkt: 22 november 2018, 11:43

Giovanni van Bronckhorst heeft genoten van het Nederlands elftal. De 106-voudig oud-international van Oranje is blij om te zien dat de ploeg van Ronald Koeman zich goed staande hield tegen Frankrijk en Duitsland in de Nations League. "Als supporter ben ik blij dat we door zijn naar de Final Four in de Nations League en dat we weer een goed gevoel hebben bij Oranje. Dat positieve is terug", vertelt de trainer van Feyenoord.

"Ik heb met trots de interlands van Nederland bekeken. Tegen Frankrijk was het een hele goede wedstrijd, een overwinning met heel goed voetbal en was Nederland beduidend het betere elftal", oordeelt Van Bronckhorst op het clubkanaal van Feyenoord. "Tegen Duitsland was het moeizamer, maar het is tekenend als het minder gaat en er een teams staat, dat je in de laatste fase van een wedstrijd nog de 2-2 maakt." Daarbij vond Van Bronckhorst ook dat zijn pupil Tonny Vilhena een goede invalbeurt had.

{image[324927][right-half][]}Overeenkomsten

Overigens zijn er ook een aantal overeenkomsten te vinden tussen Feyenoord in de Eredivisie dit seizoen en Nederland in de Nations League. Beide hadden in eigen huis namelijk nog geen puntverlies dit seizoen, een status die Van Bronckhorst zeker wil doortrekken tegen FC Groningen komend weekend. "Als wij nog iets willen betekenen in de competitie, moeten we het laatste blok voor de Eredivisie goed spelen", weet de coach.

Hoewel de ploeg van Danny Buijs het grootste deel van de competitie onderaan stond, ziet 'Gio' een stijgende lijn bij de opponent van komend weekend. "Ze hebben een moeilijk, onrustig begin gehad van de competitie. De laatste weken is het rustiger, halen ze punten en krijgt het elftal een gezicht en een vaste manier van spelen. De laatste weken doen ze het goed en ze zullen hier komen om punten te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen