Viergever wil ijzersterke Eredivisie-reeks PSV verder uitbreiden

22 november 2018, 09:24

PSV won de eerste twaalf wedstrijden in de huidige Eredivisie en als het aan verdediger Nick Viergever ligt, komt daar voorlopig nog geen verandering in. De achterhoedespeler geniet namelijk van de huidige ongeslagen status en hoopt vooral dat het een opmaat is naar meer. "Zolang je in zo'n periode zit, voel je veel vertrouwen", legt hij uit.

Tegenover het Eindhovens Dagblad gaat in hij op de razend knappe serie van twaalf overwinningen in de Eredivisie, waarmee hij is gestart met PSV. "We willen de serie nog veel verder uitbreiden. Het werkt verslavend, al kunnen we er ook niet te veel mee bezig zijn", aldus Viergever, die veel support voelt van de fans. "In onze thuiswedstrijden is de steun van onze supporters goed merkbaar. De tribunes staan hier dicht op het veld en je kijkt de mensen recht in de ogen. Misschien dat dat ons helpt en de tegenstander juist niet."

Na twaalf wedstrijden ligt PSV op koers voor het kampioenschap, dat overigens nog wel ver weg is: maar die prijs won Viergever zowel in Alkmaar als ook in Amsterdam nog niet. "Het zou een onbeschrijflijk gevoel zijn. Ik vind het een prachtige prijs omdat je daar een heel seizoen lang mee bezig bent. In ons team zitten nogal wat spelers die het al vaker meegemaakt hebben, weten wat gevraagd wordt en wat er bij komt kijken. Dat is een voordeel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen