'Anderlecht wil RvC-lid PSV Arnesen en Zetterberg aanstellen'

22 november 2018, 08:44

Anderlecht hoopt Frank Arnesen binnen te halen. De Deen is momenteel onder meer lid van de Raad van Commissarissen van PSV, maar moet bij de Belgische topclub de rechterhand worden van Michael Verschueren. Ook Pär Zetterberg is in beeld om onderdeel te worden van 'de upgrade van de sportieve structuur'. Of Arnesen zijn werkzaamheden bij PSV zou kunnen combineren, is nog niet duidelijk.

Dat schrijft Het Nieuwsblad. Verschueren trad in oktober officieel in dienst van Anderlecht en heeft als opdracht gekregen om een internationaal netwerk op te zetten bij de club. Voorwaarde daarbij was wel dat het met mensen moest gebeuren die het DNA van de club goed kennen. Zowel Arnesen als Zetterberg hebben een verleden bij Anderlecht. Arnesen werkte in het verleden eerder bij Chelsea, Tottenham Hotspur, PAOK Saloniki en ook bij PSV in diverse functies.

Waar het lid van de Raad van Commissarissen van PSV mogelijk een functie krijgt in het technische management, moet Zetterberg juist een soort rol tussen de spelersgroep en technische staf gaan vervullen. Technisch directeur Luc Devroe krijgt door alle ontwikkelingen vermoedelijk een plek bij de scouting aangeboden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen