Vitessenaar Bruns is klaar met reserverol: "Wil weer spelen"

22 november 2018, 07:45

Thomas Bruns is klaar met zijn rol bij Vitesse. De middenvelder komt amper in actie in Arnhem onder trainer Leonid Slutsky en is het beu dat hij onderaan de pikorde staat. Want ondanks dat de Arnhemmers met flink wat blessures kampten, kwam Bruns er amper aan te pas. "Ik wil voetballen, niet hopen op tien minuten hier of een kwartier speeltijd daar. Of maar een enkele minuut als invaller, zoals nu het geval is. Ik kan niet leven met deze rol."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. Bruns komt alleen in actie bij blessures of rode kaarten: bij de enige basisplaats die hij tot dusver had, kreeg hij bovendien zelfs een rode kaart tegen Feyenoord. "Ik mis de wedstrijdspanning, negentig minuten óp het veld. Ik kan mijn ding niet doen." Dus stapte hij naar technisch directeur Marc van Hintum om te zoeken naar een snelle oplossing.

Met een contract dat nog tot en met 2021 loopt, is een transfer wellicht te optimistisch gedacht. Een verhuurperiode is daarom ook prima, voor Bruns. "Ik wil gewoon weer spelen. In Nederland of het buitenland. Dat maakt mij niet uit." Tot dusver kwam de voormalig speler van Heracles Almelo tot 81 Eredivisie minuten, verdeeld over vijf optredens. In de Europa League en KNVB Beker stond hij wel een keer aan de aftrap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen