De Mos vol lof over Oranje: "Een gouden generatie"

21 november 2018, 19:56

Aad de Mos denkt dat bondscoach Ronald Koeman goud in handen heeft. De oud-trainer voorspelt dat Oranje niet alleen de eerste winnaar van de Nations League wordt, maar de komende eindrondes ook weer één van de titelkandidaten is. Dat vertelt hij in gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

Het Nederlands elftal kwalificeerde zich door een laat gelijkspel tegen Duitsland (2-2) voor de Final Four van de Nations League. "Als je Duitsland en Frankrijk klopt, dan maak je de meeste kans. Ze zijn voetballend ook veel beter dan de andere drie finalisten", doelt De Mos op Portugal, Zwitserland en Engeland.

"Deze ploeg beschikt over een zeer talentrijke generatie, die nog mooie resultaten zal neerzetten. Dit team is een gouden generatie, jongens die geboren zijn in dezelfde periode en van wie de meesten een goede opleiding kregen bij Ajax en PSV. Twee clubs die het niet toevallig ook weer goed doen in de Champions League", gaat De Mos verder.

De Mos ziet de toekomst van het Nederlands elftal zeer rooskleurig in. "Ik voorspel dat dit Oranje op de komende grote toernooien weer een titelkandidaat wordt. Samen met Duitsland, dat met een nieuwe generatie de Confederations Cup won, en nog altijd Frankrijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen