Neymar stelt fans gerust: "Ik denk dat het niets ernstigs is"

Neymar stelt fans gerust: "Ik denk dat het niets ernstigs is"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 november 2018 – Een exacte diagnose is niet gesteld, maar het lijkt erop dat de Neymar niet lang uit de roulatie is. De aanvaller viel dinsdagavond tijdens de oefeninterland tussen Brazilië en Kameroen uit met een blessure. Via Instagram stelt Neymar de fans van de Seleção en Paris Saint-Germain gerust.

"Bedankt aan iedereen die me een goed herstel wenst. Ik denk dat het niets ernstig is", zijn de geruststellende woorden die Neymar de wereld instuurt. Voor de Braziliaan duurde de oefeninterland met Kameroen erg kort. Al na acht minuten spelen moest hij de strijd staken.

PSG bevestigt via de officiële kanalen dat Neymar een blessure heeft opgelopen, maar pas op een later moment zal de club melden hoe lang de Braziliaan niet in actie kan komen. Dinsdagavond raakte eveneens mede-steraanvaller Kylian Mbappé geblesseerd. Hij kwam tijdens Frankrijk - Uruguay bij een val ongelukkig op zijn schouder terecht.

Reacties

gerelateerd