Gisteren gemist: blessures PSG-sterren, promotie Zweden

Gisteren gemist: blessures PSG-sterren, promotie Zweden

21 november 2018 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 20 november.Geblesseerde Dilrosun komt dit kalenderjaar niet meer in actie
De kwetsuur van Javairo Dilrosun is ernstiger dan verwacht. Eerst was het nieuws dat de aanvaller van Hertha BSC en het Nederlands elftal enkele weken uit de roulatie zou liggen, maar de spierblessure is ernstiger dan verwacht.

Neymar raakt vroeg in duel met Kameroen geblesseerd
De oefeninterland tegen Kameroen is van korte duur gebleken voor Neymar. De Braziliaanse buitenspeler viel tegen het team van Clarence Seedorf al na acht minuten uit met een liesblessure.

Drama voor PSG: ook Mbappé loopt blessure op in interland
Het is vanuit het opzicht van Paris Saint-Germain een dramatische avond. Eerder op deze dinsdagavond liep Neymar bij Brazilië een blessure op en alsof dat nog niet erg genoeg is voor de club, is ook Kylian Mbappé geblesseerd geraakt.

Seedorf ziet Kameroen ten onder gaan tegen Brazilië
Ondanks dat Neymar nauwelijks een inbreng had wegens een blessure, is Kameroen er niet in geslaagd om te stunten tegen Brazilië. Op Engelse bodem bleken de Brazilianen met 0-1 te sterk voor het team van Clarence Seedorf en Patrick Kluivert.

Zweden klopt Rusland en gaat naar de hoogste divisie
Zweden heeft promotie naar Divisie A van de Nations League dinsdag op de slotdag veiliggesteld. Het Scandinavische land moest dinsdag winnen van Rusland om eerste te worden in Groep 2 van Divisie B en slaagde in die missie. Een 2-0 zege zorgde ervoor dat het team in 2019 met de beste landen kan wedijveren.

Polen pakt punt tegen Portugal, Duitsland in pot 2 bij loting
Duitsland behoort niet tot de groepshoofden voor de loting van de kwalificatie voor het EK van 2020. Dat is de conclusie die getrokken kan worden na het gelijkspel van Polen op bezoek bij Portugal (1-1). Dat betekent dat Nederland bij Duitsland kan worden ingedeeld in de kwalificatiereeks. Oranje is in tegenstelling tot Duitsland namelijk wel groepshoofd.

Schotland, Servië en Kosovo promoveren in Nations League
Het is voor Schotland, Servië en Kosovo een zeer mooie avond geworden in de Nations League. Die drie landen zijn komend jaar in een hogere divisie actief in de Nations League. Het trio is er dinsdag namelijk in geslaagd om promotie af te dwingen.

Frankrijk en Italië boeken minimale winsten in oefenduels
Het had weinig om het lijf, maar Frankrijk en Italië hebben dinsdagavond zeges geboekt in oefeninterlands. Beide landen overtuigden niet, maar wonnen wel met 1-0 van respectievelijk Uruguay en de Verenigde Staten.

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 27 mei 2019

  2. zondag 26 mei 2019

  3. zaterdag 25 mei 2019