Jong Utrecht verslaat Jong Ajax doelpuntrijk; hattrick Venema

20 november 2018, 22:00   Bijgewerkt: 21 november 2018, 03:39

Een verrassend resultaat in de Eerste Divisie. Regerend kampioen Jong Ajax heeft dinsdagavond in een koude Galgenwaard onder toeziend oog van enkele honderden toeschouwers een pak slaag gekregen van Jong FC Utrecht. Het eindigde in 4-3 voor de laagvlieger.

Nick Venema was de man die hoofdrol claimde in de competitiewedstrijd. De spits van Jong Utrecht had er na dertien minuten al twee in liggen en en maakte ook na rust de 3-1. Tussendoor was Saku Ylätupa namens Jong Ajax nog trefzeker geweest. Een eigen doelpunt van Boy Kemper betekende vervolgens de 4-1. Een treffer van Teun Bijleveld redde de eer in de 65ste minuut nog enigszins voor Jong Ajax. Hij scoorde op aangeven van Vaclav Cerny. Het had vervolgens nog erger kunnen worden voor de Amsterdammers, maar Venema liet de kans op zijn vierde goal liggen. Stan van Bladeren keerde zijn penalty en zorgde dat de schade niet verder opliep. Cerny legde vervolgens de eindstand vast op 4-3.

Jong Ajax blijft daardoor teleurstellen en staat elfde in de competitie. Jong Utrecht staat nu gedeeld zeventiende en blijkt uiterst succesvol tegen Jong-ploegen. Zeven van de negen behaalde punten werden gepakt tegen mede-beloftenteams.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen