Willems droomt met Frankfurt van Champions League-voetbal

20 november 2018, 16:12

Eintracht Frankfurt in de Champions League? Het zou volgend seizoen zomaar kunnen. De club staat na elf speelrondes op de vierde plaats in de Bundesliga, een plek die aan het einde van het seizoen recht geeft op deelname aan het miljardenbal. Jetro Willems vindt dat zijn club moet mikken op een topviernotering.

"Waarom niet? Daar moet je van dromen. We hebben het twee keer geschopt tot de bekerfinale, dat was ook een droom", zegt Willems in gesprek met het Duitse Kicker. Eintracht Frankfurt kroonde zich afgelopen seizoen tot bekerwinnaar. Het seizoen daarvoor verloor de club in de finale van Borussia Dortmund.

In het huidige seizoen presteert de club uit Frankfurt boven verwachting. Met Willems, Jonathan de Guzmán, Filip Kostic en Sébastien Haller heeft de Duitse equipe een Eredivisie-tintje.  "We zijn dit seizoen stabiel. We winnen veel en hebben veel plezier", aldus Willems, die niet zeker is van een basisplek. "Ik krijg mijn kansen wel, dan moet ik er staan. Dit hoort bij het voetbal, het is niet altijd rozengeur en maneschijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen