Nederland
0 – 0
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Seedorf: "Ik doe de persconferenties ietsjes meer"

Seedorf: "Ik doe de persconferenties ietsjes meer"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 november 2018 – Op papier is Patrick Kluivert de assistent van Clarence Seedorf bij Kameroen, maar in praktijk ervaren beiden het anders. Seedorf betrekt zijn assistenten in alles. "We zijn allemaal verantwoordelijk voor de resultaten", zegt de bondscoach.

"Iemand moet uiteindelijk de beslissingen nemen, maar het is nooit een probleem geweest. Er is geen ego-probleem. Ik doe de persconferenties ietsjes meer, maar we doen het werk allemaal samen. De bijdrage die Patrick levert, is voor mij goud waard", vertelt Seedorf in gesprek met de NOS.

Seedorf en Kluivert tekenden in augustus bij Kameroen, dat zich voorbereidt op de Afrika Cup in eigen land. "We hadden elkaar kort voordat Kameroen in zicht kwam toevallig net gesproken. We zeiden: je weet maar nooit, misschien gaat het gebeuren en gaan we iets samen doen. Het was geen plan, maar gezien onze goede relatie en als je weet hoe moeilijk het is om kansen te krijgen in de voetbalwereld, wil je elkaar helpen. We stonden er dus wel al voor open."

Het duo besteedt veel aandacht aan groepsvorming. "Dat is een groot probleem geweest in het verleden hier. Wij hoeven niet te winnen om ons te kwalificeren, maar wij willen wel progressie zien. En dat hebben we bij elke wedstrijd gezien, en bij elk trainingskamp. Sinds de nederlaag tegen Marokko hebben we groei gezien. En dat is wat wij willen."

Kameroen oefent dinsdagavond in Londen tegen Brazilië.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd