Duitsers zaten Memphis op de huid: "Ik heb wat trappen gehad"

20 november 2018, 09:30

Memphis Depay had het tegen Duitsland zwaar te verduren. De Duitsers zaten de aanvaller van Oranje op de huid, waardoor hij ook minder zijn stempel kon drukken dan anders. "Ik denk niet dat ze zo blij waren met mij, ik heb wat trappen gehad", vertelt Memphis na afloop.

"Gelukkig heb ik wat kleine pijntjes, en geen blessures", zegt hij tegen Veronica Inside. "Ze waren erg fel, wij waren iets te slap. Dan kom je op achtertand, en moeten we dat herstellen. Daar moeten we stappen in maken. Maar we tonen wel fantastische teamspirit, daar kunnen we trots op zijn."

Ondanks de 2-0 achterstand, hield Memphis altijd geloof in een goede afloop. "Ja, waarom niet? De wedstrijd liet het niet echt zien, maar in het voetbal kan het alle kanten opgaan. Een goal maken geeft een beter gevoel, dan denk je dat die tweede ook nog kunt maken. Dat zeiden we ook in de rust, we blijven daarom ook best wel rustig."

Na het bereiken van de Final Four komt Oranje in 2019 weer bij elkaar, als de EK-kwalificatie aanbreekt. "Het EK moeten we gewoon halen. Eerst hiervan genieten. Drie maanden komen we niet bij elkaar, daarna zijn we ready en trekken we het door."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen