Navrátil blijft met beide benen op de grond ondanks koppositie

19 november 2018, 12:20

Go Ahead Eagles boekte zondagmiddag een uiterst knappe overwinning op FC Twente. En omdat koploper Sparta Rotterdam punten verspeelde, staat de ploeg die zichzelf niet als kampioenskandidaat zag na veertien wedstrijden wederom aan kop in de Eerste Divisie. "Buiten dat onze trainer ons wel met beide benen op de grond houdt, doen we dat zelf ook", verzekerde matchwinner Jaroslav Navrátil desondanks.

Tegenover De Stentor gaat de aanvaller in op de goede prestaties van de club uit Deventer. Maar zweven, dat doen ze niet zo snel bij Kowet. "De trainer hamert flink op alles wat beter kan en wat beter moet. En zo ben ik zelf ook. Je moet zelfkritisch blijven", aldus Navrátil, die vlak voor de rust het enige doelpunt van de wdstrijd maakte.

"Misschien mag ik wel wat positiever zijn", aldus de aanvaller over alle positieve kritieken. "Al hebben we met de verwachtingen van de buitenwacht niets te maken. We hebben wel vaker dit seizoen een goede prestatie neergezet om vervolgens toch weer een keer een nederlaag op te lopen. Het kan maar zo misgaan, daar moeten we voor waken. Maar eerst genieten we van deze overwinning."

Want volgens Navrátil is FC Twente nog altijd een topclub. "Het is moeilijk om dat niveau vol te houden tegen zo'n ploeg. Jezelf onder de druk uitspelen, dat is zwaar en vergt veel concentratie. Dat zag je in de tweede helft, want toen was het af en toe wel billenknijpen. Ik heb niet het gevoel gehad dat het mis zou gaan, je moet gewoon vertrouwen hebben in je ploeggenoten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen