Southgate prijst Kane: "Beste doelpuntenmaker ter wereld"

19 november 2018, 10:06

Harry Kane was zondag weer eens goud waard voor het Engelse voetbalteam. Met een assist en doelpunt had de spits een groot aandeel in de late 2-1 zege op Kroatië, waardoor de Engelsen zich volgend jaar zomer mag melden in Portugal voor de finaleronde van de Nations League. Bondscoach Gareth Southgate is vol lof over zijn aanvoerder.

"Ik denk dat Harry de beste doelpuntenmaker ter wereld is", zei Southgate tegen Engelse media na afloop van de overwinning op de Kroaten. "Sommigen hadden hun twijfels bij de beslissingen die de afgelopen zomer werden genomen, maar hij is onze penaltynemer en onze leider. Hij is in 98 procent van de wedstrijden enorm belangrijk. We geloven in hem en hij is hongerig om het team te blijven leiden."

Tegen Kroatië zag het er even niet goed uit voor Engeland. De Engelsen kwamen op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Andrej Kramaric en moesten vervolgens twee keer scoren om degradatie in de Nations League te voorkomen. "Ik ben enorm trots op de spelers en de staf, we zijn enorm gegroeid en hebben grote stappen gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen