Zwitsers spreken van een 'perfecte wedstrijd' na stunt op België

19 november 2018, 09:18   Bijgewerkt: 19 november 2018, 10:37

Niet België, maar Zwitserland plaatste zich zondag voor de finaleronde van de Nations League. De Zwitsers keken al snel tegen een vroege 0-2 achterstand aan, maar speelden vervolgens het schier onmogelijke klaar. Mede door drie punten van Haris Seferovic won Zwitserland met liefst 5-2 van de huidige nummer één van de FIFA-ranglijst. De spits spreekt na de stunt in Luzern van een perfecte wedstrijd.

Door een dubbelslag van Thorgan Hazard leidden de Belgen na zeventien minuten met 0-2. De Rode Duivels hadden aan een remise voldoende om de groepswinst te pakken. Zelfs een 3-2 nederlaag was afdoende geweest, dus leek het al snel beslist. "Maar nadat we de 2-1 en de 2-2 maakten, wisten we dat er nog van alles mogelijk was. Daarna speelden we een perfecte wedstrijd. We voelden het steun van iedereen in het stadion", aldus Seferovic via de officiële kanalen van de UEFA.

Bondscoach Vladimir Petkovic kan eveneens zijn geluk niet op na de grote zege op België. De keuzeheer had na de snelle tegengoals zelfs het een en ander aangepast om een forse nederlaag te voorkomen. "Toen kwamen we beter in ons spel. We hebben na rust slim gespeeld en kwamen niet meer in de problemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen