Koeman wijzigt opstelling niet en start met zelfde elf in Duitsland

19 november 2018, 08:04

Ronald Koeman gaat zoals aangekondigd inderdaad vasthouden aan zijn opstelling zoals tegen Frankrijk. In aanloop naar het duel met Duitsland in de Nations League wijst niets erop dat de bondscoach iets gaat veranderen in Gelsenkirchen, waardoor Denzel Dumfries opnieuw de voorkeur krijgt boven Kenny Tete en ook Marten de Roon 'gewoon' weer in de basis staat.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Stefan de Vrij wordt door het ijzersterke duo Matthijs de Ligt en Virgil van Dijk opnieuw op de bank gehouden, terwijl Daley Blind de verdediging completeert. Op het middenveld start naast De Roon uiteraard Frenkie de Jong en ook Georginio Wijnaldum. Voorin zijn Steven Bergwijn en Ryan Babel de metgezellen van uitblinker Memphis Depay.

Het Nederlands elftal heeft aan een gelijkspel tegen Duitsland genoeg om groepswinnaar te worden van Groep 1 van Divisie A in de Nations League. Tijdens de persconferentie gaf bondscoach Koeman al aan dat hij in principe met hetzelfde team wil gaan starten: dat blijkt op basis van de laatste ontwikkelingen ook fysiek gezien mogelijk te zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen