Gisteren gemist: afgang voor België, Sparta gelijk tegen NEC

19 november 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 18 november.

België mist eindronde Nations League door afgang tegen Zwitsers

Een stunt van jewelste: België ontbreekt komende zomer op de eindronde van de Nations League. De nummer één van de wereld zondagavond afgeschminkt door Zwitserland. België verspeelde een 0-2 voorsprong en stapte met de staart tussen de benen van het veld: 5-2.

Koeman oneens met Löw: "In fases was Duitsland beter dan wij"

Ronald Koeman is het oneens met zijn collega Joachim Löw, die Nederland als favoriet bestempelde voor het Nations League-duel met Duitsland. Koeman vindt de stellingname van de Duitse bondscoach niet reëel. "Dat is op basis van een paar wedstrijden."

Sparta speelt gelijk tegen NEC en verliest koppositie

Sparta Rotterdam heeft zondagmiddag averij opgelopen in de titelstrijd. De Rotterdammers speelden in een matige wedstrijd met 1-1 gelijk tegen NEC. In de Goffert was het lange tijd NEC dat op voorsprong stond door een treffer van Sven Braken, maar vijf minuten voor tijd zorgde Abdou Harroui voor de gelijkmaker. Het kostte Sparta wel de koppositie, die in handen is van Go Ahead Eagles.

Robben: "Bayern mag op dit moment niet over titels praten"

Volgens Arjen Robben moet Bayern München zich dit moment bescheiden opstellen. Der Rekordmeister presteert ondermaats en prolongatie van het landskampioenschap is ver weg. "We mogen op dit moment niet over titels praten, daarvoor zijn we niet goed genoeg", aldus Robben, voor wie de huidige situatie van Bayern ook nieuw is.

Eigenaar Schrouff schaamt zich voor de inzet van Roda JC

Roda JC-eigenaar Frits Schrouff is woedend over de derbynederlaag tegen MVV (2-0). In Maastricht speelde Roda zondagmiddag apathisch en maakte de club geen enkele keer aanspraak op de overwinning. "Ik moet me schamen voor de inzet van deze club", zegt Schrouff.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen