Duarte hoopt op doorbraak: "Rosario is een mooi voorbeeld"

17 november 2018, 11:59

Laros Duarte klopt langzaam op de deur bij het eerste elftal van PSV. De speler van Jong PSV wacht op zijn debuut in het eerste, maar ging al mee op trainingkamp en traint geregeld mee. Hij blijft knokken en houdt zich vast aan de route van Pablo Rosario.

"De ontwikkeling die hij nu doormaakt, is fantastisch", doelt Duarte in gesprek met Eindhovens Dagblad op Rosario. "Een voorbeeld voor iedereen en ook voor mij, nu hij vanuit Jong PSV deze stappen heeft kunnen zetten. Dat inspireert ons allemaal enorm."

De 21-jarige is een routinier bij Jong PSV. Hij is inmiddels al bezig aan zijn vierde seizoen in de eerste divisie. Wanhopen doet hij nog niet. "Ik doe er alles voor en soms moet je ook een beetje geluk hebben. Op mijn achttiende kwam ik hierheen met de ambitie om ooit in het Philips Stadion te spelen. Zolang het kan, geef ik daar alles voor. Lukt het niet, dan kom ik daar via een andere route."

Volgende week wacht een mooi treffen voor Duarte. Hij speelt dan tegen de huidige koploper Sparta Rotterdam, waar zijn jongere broertje Deroy speelt. "Heel bijzonder wordt dat. Bij Sparta zaten we al vroeg in de opleiding. Al snel was duidelijk dat we allebei het profniveau konden halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen