Uitblinker Dumfries voelt zich 'een gezegend mens'

17 november 2018, 09:20

Denzel Dumfries was naast Memphis Depay de grootste uitblinker aan Nederlandse zijde. De rechtsback van PSV speelde Kylian Mbappé volledig uit de wedstrijd, had twee keer kunnen scoren en bleef maar over de rechterkant denderen. Toch blijft hij bescheiden. "Ik voel me een gezegend mens."

In gesprek met Omroep Brabant komt de tevredenheid over de gewonnen wedstrijd tegen Frankrijk tot uiting. "We spelen goed met z'n allen. Ik vind onze resultaten ook niet absurd. We hebben genoeg kwaliteit in de ploeg en doen het op dit moment hartstikke goed." Volgens de verdediger moeten de benen van de internationals op de grond blijven. "We moeten rustig blijven en op deze manier doorgaan."

Een jaar geleden speelde Dumfries nog in het shirt van sc Heerenveen, terwijl hij daarvoor nog de modale back van Sparta Rotterdam was. "Ik zat daar toevallig vandaag nog over na te denken. Dit soort mooie potjes speelde ik vorig seizoen niet. Het is harstikke mooi dat ik dit mag meemaken. Ik voel me een gezegend mens."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen