Doelpuntenmaker Wijnaldum: "Ik ben nog steeds sprakeloos"

16 november 2018, 23:12

Georginio Wijnaldum was vrijdagavond goud waard voor het Nederlands elftal. Niet alleen speelde de middenvelder een sterke wedstrijd, ook scoorde hij de 1-0 tegen de Fransen. Hoewel Wijnaldum blij is met de zege op de wereldkampioen, probeert hij de euforie te temperen.

"Ik ben nog steeds sprakeloos", is Wijnaldums eerste reactie in gesprek met de NOS. "De manier waarop we hebben gewonnen is ontzettend goed. We hebben veel minder weggegeven dan in Frankrijk. Ik denk dat we de bovenliggende partij waren, dus ik denk dat we verdiend hebben gewonnen", blijft de Liverpool-middenvelder enigszins bescheiden.

"We moeten ervan genieten", gaat Wijnaldum verder. "Maar we moeten ons ervan bewust zijn dat het zo kan omslaan. Als we niet hard werken en geconcentreerd zijn, kan het zo weer anders zijn. Maar ik denk dat als je wedstrijden wint, zeker van Frankrijk, je mag genieten."

Oranje kan door de zege maandag de groepswinst pakken. "Na Frankrijk en Duitsland was iedereen heel enthousiast. Wij ook wel, maar in de bespreking was de trainer wel hard en zei dat het anders had kunnen lopen. We willen altijd verbeteren, dus ook deze wedstrijd gaan we analyseren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen