Cambuur beducht voor Volendam: "Ze doen het hartstikke goed"

16 november 2018, 18:17

SC Cambuur is dit seizoen ijzersterk in thuisduels, maar René Hake waakt voor onderschatting tegen FC Volendam. De Leeuwarders wonnen zeven van de acht thuiswedstrijden en verloren in eigen huis al tien jaar niet meer van de Volendammers. De bezoekers uit Noord-Holland zijn echter bezig aan een knappe reeks.

Sinds eind september verloor Volendam geen wedstrijd meer. "Ze doen het hartstikke goed de laatste weken en zijn al iets van zes of zeven wedstrijden ongeslagen. Dat is knap. Dat komt ook omdat een aantal belangrijke jongens terug zijn van blessureleed. Onder de nieuwe trainer (Hans de Koning, red.) spelen ze met veel energie en proberen ze de tegenstander vroeg onder druk te zetten. Daar zullen we met lef en bravoure onderuit moeten spelen", aldus Hake via de officiële clubkanalen van de Leeuwarders.

Hake kan zaterdag tegen Volendam geen beroep doen op Jordy van Deelen, Daan Boerlage, Andrejs Ciganiks en Emmanuel Mbende. "Daar staat dan overigens wel weer tegenover dat Justin Mathieu terugkeert van een schorsing. Maar dat we met een andere opstelling aan de aftrap zullen verschijnen is duidelijk", aldus de oefenmeester van Cambuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen