Veel vraagtekens voor Pusic in aanloop naar Eerste Divisie-kraker

Veel vraagtekens voor Pusic in aanloop naar Eerste Divisie-kraker

16 november 2018 – FC Twente-trainer Marino Pusic weet nog niet over welke spelers hij wel en niet kan beschikken tegen Go Ahead Eagles. Over liefst vijf spelers is nog onduidelijkheid over hun inzetbaarheid. Eén van hen is Matthew Smith, die op dit moment op pad is met de nationale selectie van Wales.Onzeker is of de Welshman er zondag bij is in de Grolsch Veste. "Daar ga ik niet vanuit", vertelt Pusic via de officiële clubkanalen. De andere twijfelgevallen zijn Wout Brama, Cristian Gónzalez, Aitor en Tim Hölscher. Brama liet eerder deze week weten dat hij denkt te kunnen spelen. "Wout heeft deze week weer getraind, maar wel twee maanden moeten missen. Als hij aangeeft dat hij fit is, zal hij starten", aldus Pusic.

Gónzalez en Aitor moeten door blessures mogelijk verstek laten gaan. Hölscher is ziek geweest, maar meldde zich vrijdag weer bij de club. "Richting zondag houden we met alle scenario's rekening en het kan een last call worden wanneer we weten welk plan we moeten trekken, misschien pas na de warming-up. We zullen zeker gewapend aan de aftrap beginnen."

Michaël Maria en Rafik Zekhnini zijn er wegens interlandverplichtingen in elk geval niet bij. Ook de geblesseerden Rafael Ramos en Ulrich Bapoh zijn afwezig. Twente staat in de Eerste Divisie op de vierde plek, tegenstander Go Ahead Eagles is de nummer twee van de competitie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 27 mei 2019

  2. zondag 26 mei 2019

  3. zaterdag 25 mei 2019