Vitesse
2 – 0
FC Groningen

Overmars blikt vooruit: "Er zijn al lijntjes uitgegooid"

Overmars blikt vooruit: "Er zijn al lijntjes uitgegooid"

16 november 2018 – Marc Overmars heeft vrijdagmiddag tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van Ajax verteld dat de Amsterdammers komend seizoen weer gaan investeren. Ajax heeft lijntjes uitgegooid voor mogelijke ingaande transfers. Hoewel de nummer twee van de Eredivisie veel van zijn topspelers dreigt kwijt te raken, kijkt Overmars met vertrouwen uit naar het volgende seizoen."We gaan goed besteden, de lat nóg hoger leggen", tekent De Telegraaf op uit de mond van Overmars. De afgelopen zomer investeerde Ajax al fors door Daley Blind en Dusan Tadic uit de Premier League te halen. De Amsterdammers hebben de komende zomer nog meer geld te besteden als spelers als Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Hakim Ziyech worden verkocht.

Dat er veel interesse is voor veel Ajax-spelers, ziet Overmars als een compliment. "Ze vier jaar lang bij elkaar houden is onmogelijk. Maar ik kijk vol vertrouwen uit naar volgend jaar. De scouts zijn druk bezig, er zijn al lijntjes uitgegooid", gaat hij verder. Overmars heeft de afgelopen transferperiode zijn best moeten doen om (bijna) iedereen aan boord te houden. "De privévliegtuigen stonden al met draaiende motor op Schiphol-Oost om spelers weg te brengen. Gelukkig is iedereen behalve Kluivert behouden."

Mazraoui
Op de AVA verklapte Overmars ook dat Ajax Noussair Mazraoui een nieuw contract heeft aangeboden. Zijn huidige verbintenis loopt af in de zomer van 2021. Meer details zijn niet bekend, dus het is ook nog onduidelijk voor hoeveel seizoenen Mazraoui kan bijtekenen.

Lees ookAjax heeft dienstverband arts De Winter dit jaar beëindigd

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 21 mei 2019

  2. maandag 20 mei 2019