Breinburg verkiest duels met Sparta boven interlands met Aruba

16 november 2018, 15:45

Gregor Breinburg heeft de interlands met Aruba afgezegd om een goede beurt te maken bij Sparta Rotterdam. Hoewel hij ook met het eiland voor belangrijke wedstrijden stond, geeft de middenvelder de voorkeur aan een verblijf bij de eerstedivisionist, met wie hij tegen zijn oude werkgever NEC speelt. "Voor mij persoonlijk is het beter om te blijven", denkt hij.

Tegenover RTV Rijnmond ging hij in op zijn keuze. "We zitten in een belangrijke fase en we missen al wat spelers", legde Breinburg ook het teambelang van zijn beslissing uit. Met Sparta Rotterdam staat hij tegenover zijn oude club NEC, een mooi moment om terug te keren in de basisopstelling, nadat hij zijn plek verloor toen hij de vorige keer wél naar Aruba ging. Dat het eiland een belangrijke wedstrijd speelt, doet Breinburg wel iets. "Natuurlijk is het jammer dat ik niet mee kan."

Zo voelde dat althans voor de 27-jarige voetballer. Sparta mist namelijk de nodige jongens, waardoor er deze week zelfs spelers van het Onder 12-team op de training meededen. Naast internationals zijn er ook een paar blessures, al houdt De Kasteelclub wel hoop op het meespelen van Deroy Duarte, die vrijdagavond met Jong Oranje speelt. "Het zou mooi zijn als ook hij erbij kan zijn", aldus Breinburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen