Bijker per ongeluk met edele delen op de foto na winst periodetitel

16 november 2018, 14:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lucas Bijker ging afgelopen week heel België door dankzij een bijzondere foto van ploeggenoot Onur Kaya. Na de gewonnen periodetitel in de Eerste Klasse B met KV Mechelen zette Kaya een ongecensureerde foto online, maar dat was niet verstandig. De edele delen van de voormalig speler van onder andere SC Cambuur waren namelijk nog meer dan goed zichtbaar.

Waar ploeggenoten de foto keurig bijsneden, was de voormalig Vitessenaar dat vergeten. En dus stond Bijker letterlijk en figuurlijk voor lul. "Er zijn ergere dingen in deze wereld", kon Bijker er tegenover Het Nieuwsblad nog om lachen. "Ik had ­natuurlijk ­liever gehad dat deze foto niet op het internet was ­verschenen, maar ik maak mij er niet druk in. Of Kaya de foto per ongeluk heeft gepost? Ik hoop het."

Het zorgde er in elk geval weer voor dat Bijker, die behalve gedurende de rode kaart die hij kreeg tegen Royale Union Saint Gillis en de geschorste duels daarna bijna alles speelt, in de picture stond in België. "Sinds die foto heb ik wel veel ­berichtjes gekregen van oude ­bekenden. Laten we het dus positief bekijken: die mensen zijn mij nog niet vergeten", aldus Bijker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen