Van Grinsven blij met alle ontwikkelingen rondom FC Den Bosch

16 november 2018, 13:32

Jan van Grinsven is blij met alle positieve ontwikkelingen momenteel rondom FC Den Bosch. De club werd afgelopen zomer overgenomen door Kakhi Jordania en met hem kwamen vele versterkingen naar de Brabantse stad. De voormalig goalie van de Bosschenaren vindt het dan ook een goede zaak. "Er moest gewoon iets gebeuren. We konden niet meer op dezelfde voet verder blijven gaan. Dat had vroeg of laat het einde van de club betekend", vertelde hij.

In gesprek met FCUpdate.nl keek de keeper terug op de roerige zomer. Het clubicoon is teammanager van FC Den Bosch en blij met hoe het gaat. Alle versterkingen hadden even tijd nodig om te wennen, maar met zeven zeges op rij is inmiddels de derde plek behaald. "Gelukkig heeft Jordania aangegeven dat hij de clubcultuur altijd wil blijven bewaken", aldus Van Grinsven, over het feit dat er wel dingen veranderen, maar de cultuur in ere wordt gehouden. "Die jongen is pas 24 jaar, maar weet dondersgoed wat hij wil en hoe je een bedrijf runt. Ik heb er alle vertrouwen in dat Kakhi FC Den Bosch naar een hoger niveau tilt."

Wel is het wachten voor alle betrokkenen binnen de club, die nog steeds in afwachting zijn van een positief bericht uit Zeist. De KNVB is immers nog steeds bezig om de overname van de Bossche club definitief goed te keuren. "Een kwestie van tijd. Ik zou geen reden kunnen verzinnen waarom de KNVB alsnog dwars gaat liggen." Vervolgens denkt Van Grinsven nog even terug aan de jaren tachtig van de vorige eeuw, toen de club een stabiele subtopper in de Eredivisie was. "Of de Panasonic-tijd ooit weer gaat herleven? Dat is zeker mogelijk. Er gaan mooie dingen gebeuren bij FC Den Bosch."

Lees ook: FC Den Bosch wil met nieuwe eigenaar terug naar Panasonic-tijd

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen