PSV verkoopt teruggegeven tickets en heeft uitverkocht huis in CL

16 november 2018, 11:55

PSV mag dan weliswaar zijn uitgeschakeld in de Champions League, het laatste thuisduel met FC Barcelona is tot de laatste stoel uitverkocht. Vrijdagochtend gingen de laatste duizend kaarten, die door de UEFA werden teruggestuurd naar Eindhoven, over de toonbank. Zo krijgt de ploeg van Mark van Bommel de steun die het nodig heeft in de moeilijke missie om zich nog te plaatsen voor de Europa League.

Die moeilijke missie begint al lastig, zeker omdat FC Barcelona zich nog niet officieel geplaatst heeft voor de knock-outfase. Door een laat gelijkspel tegen Internazionale (1-1) zijn de Catalanen nog niet zeker van de volgene ronde en ook nog niet zeker groepshoofd. Het enige voordeel daarvan is dat de ploeg van Ernesto Valverde niet met een veredeld B-elftal naar Eindhoven zal afreizen en de fans vermoedelijk de grote sterren te zien krijgt.

De steun voor PSV dit seizoen is sowieso overweldigend. In beide eerdere thuisduels, met Internazionale en Tottenham, zat het Philips Stadion ook tot de nok toe vol. Op Wembley was het uitvak meer dan uitverkocht en zaten er zelfs PSV-fans tussen de Engelse supporters. Dat werd overigens niet overal gewaardeerd: enkele PSV'ers werden zelfs het stadion uitgezet. Inter liet donderdag nog weten dat PSV-supporters eveneens niet welkom zijn in de Italiaanse vakken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen