Nederland wordt tegen Duitsland gesteund door premier Rutte

16 november 2018, 11:32

Het Nederlands elftal krijgt in de laatste wedstrijd van de Nations League steun van Mark Rutte. De minister-president is in Duitsland aanwezig en gaat vooraf nog een overleg in tussen afvaardigingen van de Nederlandse en Noordrijn-Westfaalse regeringen, over strategische en grensoverschrijdende samenwerking. Vervolgens komt hij de mannen van Ronald Koeman steunen in de Veltins-Arena.

Dat maakt de KNVB bekend. Eerder was Rutte ook te gast in Frankrijk, voor het WK-kwalificatieduel in het Stade de France, destijds nog onder Dick Advocaat. Dat liep overigens niet goed af, want er werd met 4-0 verloren. Zo'n uitslag zou voor Oranje maandag 19 november in Gelsenkirchen een flinke domper betekenen, omdat het onderling resultaat met de Duitsers dan verloren gaat én het doelsaldo een flink tik krijgt (met alle mogelijke gevolgen van dien).

Recent werd Rutte overigens ook gespot in het stadion van NAC Breda. In de Brabantse derby tegen Willem II (1-1) zat hij op de harde kern in het Rat Verlegh Stadion. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen