'Koeman kiest voor Tete boven Dumfries en verder voor zelfde elf'

'Koeman kiest voor Tete boven Dumfries en verder voor zelfde elf'

16 november 2018 – Het Nederlands elftal begint met bijna dezelfde namen tegen Frankrijk als bij de 3-0 overwinning op Duitsland. Alleen Denzel Dumfries moet zijn basisplaats afstaan aan Kenny Tete, maar verder blijft de opstelling vermoedelijk ongewijzigd. Bondscoach Ronald Koeman had eerder al aangeven niet veel te willen veranderen aan zijn formatie, die wederom 4-3-3 is.Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans over de vermoedelijke opstelling. Achterin houden Matthijs de Ligt en aanvoerder Virgil van Dijk nog altijd Stefan de Vrij op de bank, terwijl Marten de Roon opnieuw de voorkeur krijgt boven Pablo Rosario. Voor het duel met Duitsland bleek de PSV'er nog geschorst en toen De Roon last minute speelde, maakte hij een goede indruk op Koeman.

Voorin beginnen Memphis Depay, Ryan Babel en Steven Bergwijn. In de oefeninterland tegen België maakte Arnaut Danjuma Groeneveld weliswaar een goede indruk, maar hij is ditmaal geblesseerd en zit dus niet bij de selectie. "Bekijk de opstelling tegen Duitsland en je bent een heel eind", sprak Koeman eerder al over de opstelling van het Nederlands elftal. 

De vemoedelijke opstelling: Cillessen; Tete, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Roon, Wijnaldum, Frenkie de Jong; Bergwijn, Memphis, Babel.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 27 mei 2019

  2. zondag 26 mei 2019

  3. zaterdag 25 mei 2019