Duitsland tankt vertrouwen richting duel met Oranje

15 november 2018, 22:34

Eindelijk heeft Duitsland weer eens een overtuigende zege geboekt. De ploeg van de bekritiseerde Joachim Löw kreeg donderdagavond bezoek van Rusland en die ploeg bleek het ideale medicijn voor de Duitse crisis. Al voor rust was het beslist: 3-0.

Als Duitsland iets goed kon gebruiken, dan was het een gemakkelijke overwinning. Tegen Rusland lukte het de ploeg eindelijk weer eens om te schitteren. Na acht minuten was de ban gebroken door Leroy Sané, die eindelijk zijn eerste goal in het shirt van Die Mannschaft aantekende. Niklas Süle verdubbelde de marge niet veel later van dichtbij en daarmee was de koek nog niet op. Uitblinker Serge Gnabry zette de eindstand van 3-0 al in de veertigste minuut op het bord. De Bayern München-speler had bij de 1-0 van Sané ook al voor de assists gezorgd.

In de tweede helft werd er door beide coaches veelvuldig gewisseld en dat kwam de wedstrijd niet ten goede. Gescoord werd er niet meer en dus boekte Duitsland een gemakkelijke zege. Dat zal goed voelen met het oog op de wedstrijd tegen het Nederlands elftal van aanstaande maandag in de Nations League. De wereldkampioen van 2014 moet aan de bak in de wedstrijd, omdat het laatste staat in de groep waarin ook Frankrijk zit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen