Kortrijk heeft opvolger ontslagen De Boeck snel te pakken

15 november 2018, 20:10

Het is een drukke dag bij KV Kortrijk. De Belgische club heeft snel een opvolger gevonden voor de eerder vandaag ontslagen Glen De Boeck. De club gaat in zee met Yves Vanderhaeghe, die eerder ook al bij Kortrijk werkte.

De Belgische nummer twaalf van de competitie meldt dat Vanderhaeghe vanaf maandag op het veld zal staan en de ploeg zal leiden. In het seizoen 2014/2015 was hij al hoofdtrainer van Kortrijk. Daarna werkt hij bij Oostende en AA Gent. Aan hem is nu de taak om de club weer omhoog te stuwen.

Voorzitter Joseph Allijns heeft al vertrouwen in de nieuwe hoofdcoach. "We zijn ontzettend blij om Yves Vanderhaeghe vandaag te mogen aankondigen als onze nieuwe hoofdtrainer. Een trainer die KV Kortrijk kent -Yves heeft hier gedurende zeven seizoenen fantastisch werk verricht- en een lokale verankering heeft. Daarenboven draagt Yves ook de waarden en normen van onze club uit en gaf hij jarenlang mee vorm aan de identiteit van onze club. Wij voelen bij Yves de goesting en ambitie om samen opnieuw mooie dingen te realiseren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen