Van der Sar baalt: "Andere opzet zou aantrekkelijker zijn"

15 november 2018, 17:04

Edwin van der Sar is niet blij met het feit dat de onderhandelingen over een nieuwe opzet van de Eredivisie op niets zijn uitgelopen. De directeur van Ajax had liever gezien dat de Eredivisie op een andere manier was doorgegaan.

Na de vergadering liet de oud-keeper, die samen met Hans Nijland (FC Groningen), Adriaan Visser (PEC Zwolle) en Jacco Swart (Eredivisie CV) een stuurgroep vormde, zijn teleurstelling blijken. "De andere competitie-opzet die we voor ogen hadden zou voor veel clubs, spelers en fans aantrekkelijker zijn", zegt hij tegen het ANP. "Ook als je het hebt over het creëren van meer weerstand. Maar er zijn achttien clubs en we zijn er op dat punt niet uitgekomen."

"Er zijn nu enkele maatregelen genomen waar een aantal clubs mee geholpen is", zegt Van der Sar. "Het is niet voor iedereen ideaal. Dat geeft ook helemaal niet. We stoppen ook niet. Over een bepaalde periode gaan we met frisse moed kijken of deze maatregelen soelaas bieden. Zo niet, gaan we verder", aldus de beleidsbepaler van de Amsterdammers.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen