Locadia ongelukkig met zijn speelminuten en wil weg bij Brighton

15 november 2018, 07:37

Jürgen Locadia is ongelukkig bij Brighton & Hove Albion en wil vertrekken. Een klein jaar geleden stapte de aanvaller van destijds nog PSV over naar de Premier League-club, maar hij komt de laatste maanden amper meer in actie. "Deze situatie doet gewoon pijn."

Tegenover De Telegraaf gaat hij in op zijn bijna uitzichtloze situatie. "Ik probeer positief te blijven, maar ik word ook ouder. Ik ben nu op een leeftijd dat ik wekelijks moet spelen. Bij Brighton heb ik niet het idee dat mijn situatie snel zal veranderen", legt de inmiddels 25-jarige spits uit.

Hoewel hij afgelopen seizoen in zijn eerste half jaar meermaals een goede indruk maakte, moet hij het dit seizoen vooral doen met (korte) invalbeurten. "Voor mijn gevoel heb ik nooit de kans gekregen om te laten zien wat ik waard ben. Ik denk dat de winter een mooi moment is om na te denken of dit nog goed voor mij is."

In totaal speelde Locadia dit kalenderjaar zeventien wedstrijden voor Brighton. Daarin maakte hij twee doelpunten en gaf hij twee assists. In tien gevallen kwam hij als invaller binnen de lijnen en vijfmaal werd hij voortijdig naar de kant gehaald.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen