Van Drongelen 'stiekem trots' op Bergwijn, De Jong en Rosario

14 november 2018, 16:39

Rick van Drongelen zag de voorbije tijd verscheidene spelers de overstap van Jong Oranje naar het grote Oranje maken. Steven Bergwijn, Frenkie de Jong en Pablo Rosario maakten het afgelopen jaar allemaal hun debuut in het Nederlands elftal. "Daar ben ik stiekem wel een beetje trots op", zegt de negentienjarige verdediger.

"Het geeft ons bij Jong Oranje het gevoel dat er iets mogelijk is. Hopelijk kunnen er meer spelers volgen", zegt de verdediger van Hamburger SV in gesprek met OnsOranje. Van Drongelen speelt met zijn club weliswaar op het tweede Duitse niveau, maar is wel een vaste waarde bij HSV. De club staat daarnaast bovenaan in de 2. Bundesliga.

Net als Bergwijn, De Jong en Rosario hoopt Van Drongelen in de toekomst te worden opgeroepen voor het grote Oranje. "Ik ben 19 jaar, speel al veel wedstrijden bij een grote club in Duitsland. Uiteraard zou ik heel graag voor het Nederlands elftal spelen, maar ik vind het net zo mooi om hier met mijn leeftijdsgenoten te zijn. Als ik mijzelf blijf ontwikkelen en veel wedstrijden blijf spelen, dan komt het moment vanzelf een keer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen