Linssen en Vitesse krijgen ladingen mosterd voor de voedselbank

13 november 2018, 20:38

Bryan Linssen heeft een ludiek cadeautje gekregen. De aanvaller kreeg dinsdagmiddag twee pallets vol met potten en een dozijn mosterd aangeleverd. De buitenspeler kwam in het nieuws nadat hij met de mosterd snel herstelde van een enkelblessure. De leverancier deed hem zodoende Limburgse, Groningse en Franse mosterd cadeau, die overigens voor het overgrote deel naar de voedselbank gaat.

Hij kreeg dat uit handen van Paul de Vries, directeur van de Groningse mosterdfabrikant waarvan Linssen snel herstelde. Dat laat Vitesse weten via de officiële kanalen. Het cadeautje wordt bijna volledig doorgegeven aan de voedselbanken in de regio, al mogen ook de spelers onderling een hoop mosterd verdelen. Eerder [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/341298/mosterdfabrikant-meldt-zich-bij-linssen-na-rare-ontboezeming/,_blank,meldde] de fabrikant zich al bij de aanvaller, die afgelopen weekend scoorde tegen FC Utrecht.

De ontboezeming van Linssen werd overigens landelijk opgepakt. Na een tip van de vader van Alexander Büttner smeerde de aanvaller mosterd op zijn enkel, wat zijn herstel naar eigen zeggen bevorderde. Sportwetenschappers bogen zich zelfs over de kwestie, maar konden vooralsnog geen wetenschappelijk verband vinden tussen het smeren van de mosterd en het snelle herstel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen