Rooney hoopt dat eerbetoon een gewoonte wordt bij Engeland

13 november 2018, 19:53

Wayne Rooney hoopt dat Engeland een gewoonte gaat maken van het eren van grootheden. Dat de aanvaller een bijzonder afscheid krijgt bij de nationale ploeg, zorgde voor flink wat kritiek bij de Britten. Desondanks hoopt de spits dat het een gewoonte gaat worden bij The Three Lions. "Over vijftien jaar hoop ik dat we afscheid nemen van iemand als Harry Kane", aldus de 119-voudig international.

Van de kritiek op zijn afscheid trekt Rooney zich dus weinig aan. Er werd gezegd dat het zonde van een interland is om een voetballer een dergelijk afscheid te geven. "Het is geweldig om terug te zijn. Het is fantastisch om een paar oud-ploeggenoten en Gareth Southgate weer te zien. Ik wil de fans bedanken voor hun steun tijdens mijn interlandcarrière en zal nog een keer alles geven", zei Rooney. "Hoelang ik speel? Dat is aan de bondscoach."

Geen rentree

Verder kondigde Rooney aan dat een terugkeer uit de MLS, zoals David Beckham ooit bijvoorbeeld deed, er niet in zit. "Ik heb een beslissing genomen om naar de VS te gaan en daar wil ik aan vasthouden", aldus Rooney tijdens de persconferentie. Dinsdag greep de spits nog naast de eervolle MLS-prijs. Zlatan Ibrahimovic werd boven hem verkozen tot de beste nieuwe speler in de Amerikaanse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen