Veltman ligt op schema en is blij met terugkeer op het veld

13 november 2018, 18:38

Joël Veltman ligt op schema om in januari terug te keren in de A-selectie van Ajax. De verdediger ligt al maanden uit de roulatie met een zware blessure, maar keerde dinsdag terug op het veld in Amsterdam. De aanvoerder is op de weg terug en kijkt stiekem al naar de Champions League. "De achtste en kwartfinales van de Champions League, daar kom ik voor", glimlacht hij.

Voor de camera's van AT5 gaat hij in op zijn revalidatieproces, waarmee hij op schema ligt. Dat revalideren deed hij overigens grotendeels in Zeist en dat was een bewuste keuze. "Je kunt dan wat sparren met andere jongens die ook geblesseerd zijn. Het is puur mentaal ook, dat je niet de andere jongens naar buiten ziet gaan en uiteindelijk in je eentje de gym in moet", legt hij uit.

Vanaf deze week traint Veltman weer eens per week bij Ajax, wat hi snel hoopt uit te bouwen naar twee of drie keer. De knie van de verdediger houdt zich goed, maar conditioneel heeft hij nog wel flink wat bij te spijkeren. Als alles volgens schema blijft gaan, dan kan hij in januari weer zijn rentree maken. "Ik durf nog geen volle duels aan te gaan, daarom train ik met de andere jongens om weer weerstand te krijgen", aldus Veltman op de clubsite. "We moeten elke week kijken hoeveel en wat ik kan doen. Ik kom weer tegen het fitte aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen