Dilrosun gaat bij clubcoach Dardai uitspraken 'navragen'

13 november 2018, 16:39

Javairo Dilrosun gaat binnenkort aan zijn coach Pal Dardai nog zeker even navragen waarom hij vindt dat het Nederlands elftal voor hem te vroeg komt. De aanvaller heeft geen idee waarom zijn clubtrainer bij Hertha BSC zijn uitspraken heeft gedaan, zoals hij die heeft gedaan. "Misschien wil hij mij scherp houden of is hij bang dat ik ga zweven", stelt hij.

Tegenover het ANP gaat hij in op de uitingen, waarin Dardai aangaf dat Dilrosun zich nog verder moet ontwikkelen voordat hij rijp is voor Oranje. "Ik blijf gewoon normaal doen hoor en hard werken", verzekert de speler van de Bundesliga-club. "Ik zal hem het volgende week wel even vragen."

Ajax

Verder gaat de buitenspeler ook in op de reden waarom hij naar Manchester City vertrok en niet bij Ajax bleef: hij kreeg namelijk lange tijd geen contract aangeboden. "Marc Overmars belde pas toen ik mijn jawoord al had gegeven", aldus Dilrosun, die achteraf denkt dat het uiteindelijk een goede zaak was dat hij naar Engeland vertrok. "In Amsterdam wilden vrienden met mij stappen of verkeerde dingen doen. Nu ging ik met mijn ouders naar Engeland en telde alleen maar het voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen