Opgeleefde Klaassen: "Ooit zou ik wel willen terugkeren bij Ajax"

Opgeleefde Klaassen: "Ooit zou ik wel willen terugkeren bij Ajax"

13 november 2018 – Na een teleurstellend verlopen avontuur bij Everton gaat het weer de goede kant op met Davy Klaassen. De 25-jarige middenvelder komt bij Werder Bremen iedere week aan spelen toe en wordt zelfs weer in de gaten gehouden door bondscoach Ronald Koeman. Vlak voor de zomerstop sprak Klaassen nog met Marc Overmars over een terugkeer naar Ajax, maar de middenvelder wilde aanvankelijk bij Everton blijven.Onder de nieuwe trainer, Marco Silva, hoopte Klaassen een nieuwe kans te krijgen bij Everton. De Portugese trainer liet hem echter snel weten dat hij mocht vertrekken. Werder meldde zich en na even twijfelen koos hij voor een Bundesliga-avontuur. "Werder heeft 13 miljoen euro voor me betaald. Een terugkeer naar Ajax heeft in die tijd niet meer gespeeld", vertelt de oud-Ajacied aan Helden.

Klaassen is inmiddels weer in beeld bij Koeman, maar de middenvelder moet nog even wachten op zijn rentree bij Oranje. "Toen Koeman bondscoach werd, heeft hij me gebeld en gezegd dat hij me niet kon selecteren zolang ik niet speelde. Dat vind ik fair en ik begrijp ook dat hij me voor de twee interlands in oktober niet meteen heeft opgeroepen."

"Ik zie wel wat de toekomst brengt. Ik ben niet zo'n planner", gaat Klaassen verder. "Mijn doel is met Werder Europees voetbal halen en ooit, ooit zou ik wel willen terugkeren bij Ajax, want dan is de cirkel rond."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 16 oktober 2019

  2. dinsdag 15 oktober 2019