Van der Gaag: "Dat we degradatiekandidaat zijn nu is duidelijk"

13 november 2018, 10:42

NAC Breda bevindt zich in zwaar weer. De club uit Noord-Brabant is sinds de laatste speelronde (weer) de hekkensluiter van de Eredivisie. Na drie positieve resultaten op rij ging het team van Mitchell van der Gaag afgelopen zaterdag af bij FC Emmen. De 2-0 nederlaag dreunt nog even na in Breda.

Van der Gaag wordt door BN De Stem gevraagd of het crisis is. "Je kunt er alle benamingen aan geven. We staan laatste. Dus is het niet goed. Dat we degradatiekandidaat zijn nu is ook duidelijk", aldus de trainer. NAC Breda leek de weg naar boven te hebben ingeslagen. Tegen Willem II, ADO Den Haag en Heracles Almelo werden in drie wedstrijden vijf punten veroverd. De nederlaag tegen de promovendus laat echter zien dat het lek nog niet boven is.

"Ik denk dat de grootste teleurstelling voortkomt uit het feit dat we voor de wedstrijd met zijn allen nog hoopten dat we verder zouden zijn. Dat we een stijgende lijn te pakken te hadden. Dat kleine beetje krediet wat we juist hadden opgebouwd is weer helemaal weggevaagd. Des te groter is dan de teleurstelling", vervolgt Van der Gaag.

Het belooft een lang en zwaar seizoen te worden voor de club uit Breda. "Je moet een crisis wel op tijd onderkennen. Als je dat pas doet in de laatste fase van de competitie ben je te laat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen