Dekker hoopt op WK: "Team met heel veel kwaliteiten"

13 november 2018, 08:20

Door de 3-0 winst op Zwitserland kunnen de Oranje Leeuwinnen het WK al ruiken. Verdediger Anouk Dekker hoopt dat de ploeg zich vanavond (dinsdag) plaatst voor het eindtoernooi, omdat ze gelooft in een glansrol op het toernooi in Frankrijk.

Plaatst Oranje zich, dan is het een ploeg om rekening mee te houden op het WK. Dat zegt Dekker tegen De Telegraaf. "Alles is mogelijk. Wij hebben zoveel kwaliteit in onze selectie. Ik wil niet zeggen dat alle tegenstanders bang voor ons moeten zijn, maar er staat wel echt een team met heel veel kwaliteiten", vindt de speelster van Montpellier.

Omdat Oranje in eigen land met 3-0 won, is het vertrouwen in een goede afloop heel groot. "Maar binnen onze groep is iedereen zich ervan bewust dat we nog 90 minuten moeten spelen", zegt de 32-jarige international. "Toen ik vrijdag na de wedstrijd in de kleedkamer kwam, hoefde ik niets te zeggen. Ik keek om me heen en dacht: dit zit wel goed. Iedereen was blij, maar iedereen besefte ook direct dat we nog een belangrijke wedstrijd op het programma hebben staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen