Gisteren gemist: De Roover weg bij NAC, Feyenoord zoekt geld

13 november 2018, 00:30   Bijgewerkt: 12 november 2018, 23:42

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 12 november.

Feyenoord benadert vermogende Rotterdammers voor stadion

Om de financiering van het nieuwe stadion rond te krijgen, gaat Feyenoord investeerders van buitenaf benaderen. De Rotterdammers gaan de stad in op zoek naar rijkelui die willen bijdragen aan de nieuwe voetbaltempel. "Als je dat niet doet, zit je zo muurvast."

De Roover alweer weg als lid RvC bij NAC Breda

Sepp De Roover stopt op eigen verzoek als lid van de Raad van Commissarissen bij NAC Breda. De oud-prof kampt met onvoorziende privéomstandigheden en acht zichzelf ook vanwege andere werkzaamheden niet in staat om zijn rol binnen de club goed te vervullen.

Veltman is op de weg terug: "Dat is prachtig"

Goed nieuws voor Joël Veltman en Ajax. De voormalig aanvoerder van de huidige nummer twee van de Eredivisie gaat dinsdag voor het eerst sinds maanden weer trainen op De Toekomst. Dat liet Erik ten Hag weten in gesprek met Ajax TV. "Dat is prachtig."

Bayern bevestigt incident: Ribéry sloeg Franse journalist

Franck Ribéry heeft inderdaad geweld gebruikt tegen een Franse journalist. Zijn club Bayern München heeft dat bevestigd en de ervaren Fransman (35) moet bij de clubleiding op het matje komen om tekst en uitleg te geven.

Sturridge aangeklaagd vanwege overtreden van de gokregels

Liverpool-aanvaller Daniel Sturridge is aangeklaagd vanwege schending van de gokreglementen voor Engelse profvoetballers. De Engelse voetbalbond FA heeft de 29-jarige spits op de vingers getikt. Om welke wedstrijd het gaat, is niet bekend gemaakt door de bond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen