Henry met Monaco weggespeeld door PSG: "Van een ander level"

12 november 2018, 23:39

Paris Saint-Germain is onaantastbaar in de Franse competitie. De rijke Parijzenaren leden nog geen puntverlies en heeft al dertien punten voorsprong op Lille. Afgelopen weekend werd en dolende AS Monaco weggespeeld (0-4) en Thierry Henry, trainer van de Monegasken, besefte maar al te goed dat ze kansloos waren tegen PSG. "We speelden tegen een ploeg van een ander level."

De kwakkelende kampioen van twee seizoenen geleden deelt samen met Guincamp de rode lantaarn in de Ligue 1. Onder Henry, die een aantal weken geleden het stokje overnam, werd er nog niet gewonnen. Hij zag in de eerste paar minuten wel kansen tegen de koploper, zo bleek uit de persconferentie. "In de beginfase konden we ze pijn doen, maar de kans op de 1-1 maakten we niet."

Vervolgens liepen de mannen uit de hoofdstad uit naar 0-4, dezelfde uitslag als midweeks tegen Club Brugge in de Champions League. "We wisten dat het moeilijk zou worden tegen PSG, maar we zoeken niet naar excuses. Het was anders dan tegen Brugge. We speelden zondag tegen een ploeg van een ander level."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen