Deschamps over Dembélé: "Ik ken zijn excuses als hij te laat is"

12 november 2018, 23:05

Het is niet het seizoen van Ousmane Dembélé. De Fransman van FC Barcelona ligt geregeld onder vuur vanwege zijn gedrag in Spanje. Vorige week kwam de buitenspeler niet opdagen op de training en zondag was hij maar liefst drie kwartier te laat voor de wedstrijd tegen Real Betis. Bondscoach Didier Deschamps is duidelijk. "Het is een gewoonte van hem om te laat te komen."

Op de persconferentie van de regerend wereldkampioen geeft Deschamps zijn mening over het gedrag van Dembélé. De coach kent de maniertjes van de jongeling. "Het is een gewoonte van hem om te laat te komen. Of het nou bij zijn club is of bij het Franse nationale team, hij moet wel rekening houden met dat soort dingen. Het zijn dingen die horen bij een voetballer die op hoog niveau speelt."

Volgens Deschamps is het een repeterend verhaal met de laatkomer. "Ik ken zijn excuses als hij te laat is. Hij schiet dan in de verdediging en zegt: ik ben niet de enige." Hij wil er wel alles aan doen om de talentvolle aanvaller wat goede manieren bij te brengen. "We moeten Dembélé helpen om hem te laten beseffen dat je 24 uur per dag profvoetballer bent."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen