Feyenoord benadert vermogende Rotterdammers voor stadion

12 november 2018, 22:15   Bijgewerkt: 12 november 2018, 22:22

Om de financiering van het nieuwe stadion rond te krijgen, gaat Feyenoord investeerders van buitenaf benaderen. De Rotterdammers gaan de stad in op zoek naar rijkelui die willen bijdragen aan de nieuwe voetbaltempel. "Als je dat niet doet, zit je zo muurvast."

Volgens het Algemeen Dagblad zijn onder meer Stichting De Verre Bergen en de zakenman Michel Perridon zijn in beeld. Perridon heeft Feyenoord jaren geleden al meermaals bijgestaan, maar twijfelt nu. Voor hem is het een pré dat miljardair Cees de Bruin ook meedoet. "Want ik ben rijk, maar hij is veel rijker. En voorzitter van de raad van commissarissen (van De Kuip, red.). Dan moet je iets laten zien."

Dat Feyenoord een nieuw stadion wil en daarvoor investeerders zoekt, kan op begrip van Perridon rekenen. Hij vindt het plan verstandig. "Als je dat niet doet, zit je zo muurvast. Dan zit je als een soort Excelsior in een levensgroot stadion. Je kunt geen club leiden, als je geen salarissen kunt uitbetalen. Het is nu aan de gemeente om daar een mening over te vormen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen