Spaanse bond: Solari krijgt vaste aanstelling bij Real

12 november 2018, 13:33

Santiago Solari wordt definitief de opvolger van Jolen Lopetegui als hoofdtrainer van Real Madrid. De Spaanse voetbalbond RFEF heeft aan ESPN bevestigd dat de Madrileense grootmacht de papieren heeft aangeleverd om Solari een vaste aanstelling te geven. De 42-jarige oefenmeester nam sinds het ontslag van Lopetegui de honneurs waar in de Spaanse hoofdstad.

Omdat in Spanje een interim-trainer hoogstens twee weken een team mag leiden, stond Real Madrid voor de keuze om Solari op vaste basis aan te stellen of een ander trainer op die positie te installeren. De Spaanse voetbalbond maakt duidelijk dat De Koninklijke voor de eerste optie heeft gekozen. Dit is nog niet door de club zelf bevestigd.

Real Madrid nam onlangs afscheid van Lopetegui na een reeks teleurstellende resultaten. Solari werd aangesteld als interim-trainer en onder zijn bewind won de Madrileense club vier keer in vier wedstrijden. De Spaanse grootmacht werd met onder anderen Antonio Conte, Roberto Martínez, José Mourinho en Mauricio Pochettino in verband gebracht. De keuze lijkt echter te zijn gevallen op Solari, die tussen 2000 en 2005 als speler onder contract stond in Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen